Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Agrixperience

Als je interesse hebt in een stage of werk in het buitenland in de agrisector, dan ben je bij Agrixperience op de juiste plek. Wij bemiddelen in stages of werk in de tuinbouw, veehouderij, akkerbouw, landschap en toeleverende bedrijven in de agrisector, ofwel de agribusiness.

Een stagiair of medewerker op uw agrarische bedrijf

Voor ondernemers is internationalisering en internationale netwerken de weg vooruit. Veel bedrijven zijn georiënteerd op het buitenland, misschien heeft uw organisatie een of meerdere vestigingen in het buitenland. Of kent u een relatie, die een stagiair of werknemer met de juiste kennis zoekt. Neem dan contact op en wij zullen uw vacature bekendmaken. Wij bemiddelen naar de meest geschikte kandidaat.

Op zoek naar een stage in het buitenland? Met opdracht?

Tijdens je studie is internationaal denken een basiscompetentie. Stage lopen in het buitenland is dan ook een belangrijk onderdeel van de meeste middelbare en hogere opleidingen geworden. Een stage tijdens je studie of werkervaring opdoen na je studie in het buitenland doet wat met je, het verrijkt je. Je doet veel kennis op en leert over andere gewoonten. Bovendien leer je nieuwe mensen kennen, je bouwt een netwerk op. Kortom je wereld wordt groter. Wil jij jouw kennis inzetten in het buitenland en omzetten in een wereldervaring? Neem dan contact op. Heb je de stage van je interesse op onze website al hebt gezien, dan kun je je ook meteen inschrijven. Dit geeft geen verplichtingen.

Visum of werkvergunning nodig?

Je hebt je ideale stageplek of bedrijf om werkervaring op te doen in het buitenland gevonden. Dat is mooi. Zorg ervoor dat je nu in het bezit komt van de benodigde documenten. Dan loop je geen risico. Wij hebben de ervaring. Voor de aanvraag van een J1-visum voor de USA of een visum of werkvergunning voor het land waar jij straks naar toe gaat kun je bij Agrixperience terecht. Wij geven je ook advies over de benodigde reis- en zorgverzekering en tips over bijvoorbeeld welke bagage mee te nemen. Heb je vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@agrixperience.nl.