Service bij het kiezen van je vliegticket

Je wilt graag het beste vliegticket naar je eindbestemming. Hierbij heb je veel keuzemogelijkheden. Wil je rechtstreeks of met een tussenstop? Met welke vliegmaatschappij wil je gaan? Wil je een flexibel ticket en wat zijn de kosten? Kies je de aantrekkelijke prijs of de kwaliteit van het ticket?

Het is daarom belangrijk je goed te laten informeren. Ook omdat het meestal een grote uitgave is. Om je hierbij te helpen, werken we samen met Tunafish. Zij hebben de kennis door hun jarenlange ervaring. En bieden een betrouwbare en snelle service.  Agrixperience vindt dit ook belangrijk. Tunafish streeft ernaar binnen 24 uur een persoonlijk advies te geven.

Het is altijd goed ook bij andere aanbieders van vliegtickets te kijken. Een goede website is bijvoorbeeld www.skyscanner.nl of www.vergelijkjevliegticket.nl. Let erop dat er kosten bij kunnen bij de opgegeven prijs. Bij Tunafish zijn er géén verborgen kosten bij het boeken van je ticket. Bovendien bieden zij de ‘Beste ticket garantie‘ op basis van jouw wensen.

Banner_TunaFish_NL_2012_300x250