Stage plantenteler Amerika

Zuid oosten van Amerika

Een planten teler die verschillende soorten planten teelt is op zoek naar meerdere stagiaires. De ondernemer heeft vestigingen op drie locaties in het zuidoosten van Amerika. Op één locatie worden sierplanten geteeld, op de tweede eenjarige planten en op de derde locatie vaste planten.

Je kunt op dit interessante bedrijf de verschillende kanten van de productie meemaken. Je gaat werken met veel verschillende planten en op alle onderdelen van de teelt van de planten. Ook ga je inzicht krijgen in de algemene kas werkzaamheden waaronder irrigatie, verpakking, logistiek en verzending. Het is mogelijk je stage op drie locaties in de VS te doen!

Meld jij je aan voor deze stage?

tuinbouw stage Amerika Agrixperience

Inschrijfformulier

Om je in te schrijven voor werk of stage in het buitenland, kun je gebruik maken van onderstaand formulier of stuur ons een e-mail aan info@agrixperience.nl.

Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in. Zo kunnen wij snel contact met je opnemen en je zo goed mogelijk van dienst zijn.

Personal details

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Education

Period abroad