Stage bloemen en planten teler

Californië, Amerika

Deze vooraanstaande producent is al meer dan 100 jaar actief in de Verenigde Staten. Het bedrijf is met 18 locaties één van de grootste producenten in de VS. Grootste deel van de productie is Azaleas van winterharde en éénjarige types. Maar ze zijn ook leidende producent van: Caladium, Cyclamen, Cineraria, Chrysanten, Zantedeschias, Gardenias, Hydrangeas, Poinsettias, etcetera.

Het bedrijf heeft een speciaal stage-programma opgezet, die je de kans geeft alle aspecten van de productie in dit veelzijdige bedrijf te zien. Je komt te werken met veel verschillende planten en alle aspecten van hun productie. Ook zal je inzicht krijgen in de algemene kas werkzaamheden, opwarming, koeling, verpakking en verzending. Het is mogelijk je stage in drie verschillende gebieden in de VS te doen. Aarzel niet om je aan te melden voor deze uitdagende stage.

Inschrijfformulier

Om je in te schrijven voor werk of stage in het buitenland, kun je gebruik maken van onderstaand formulier of stuur ons een e-mail aan info@agrixperience.nl.

Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in. Zo kunnen wij snel contact met je opnemen en je zo goed mogelijk van dienst zijn.

Personal details

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Education

Period abroad