Stage akkerbouwbedrijf Amerika

Noord Dakota

Op een prachtig bedrijf in Noord Dakota, worden op 20.000 acres, bijna 8.100 hectare, maïs, tarwe en sojabonen verbouwd.

Vanaf  het voorjaar ziet dit bedrijf graag enthousiaste stagiaires komen. De familie heeft altijd een diverse groep jonge mensen uit Amerika en andere landen op het bedrijf. En heeft ook Nederlandse jongeren gehad.

De stage bestaat uit een goed salaris met bonussen, vrije dagen , gratis huisvesting met tv en internet en maaltijden (vaak met familie).

  • Grain internship USA Agrixperience

Na werktijd of als de oogst nog niet kan worden begonnen, worden vaak activiteiten gedaan als varen, jetskiën en vliegen met de parachute. Verder zijn er in het weekend barbecues met de familie en vele  andere activiteiten,  je zult je er waarschijnlijk thuis voelen.

Wil jij ervaring opdoen met de meest moderne machines en landbouwtechnieken? Neem dan contact op   met ons. Je bent welkom op dit bedrijf.

 

 

Inschrijfformulier

Om je in te schrijven voor werk of stage in het buitenland, kun je gebruik maken van onderstaand formulier of stuur ons een e-mail aan info@agrixperience.nl.

Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in. Zo kunnen wij snel contact met je opnemen en je zo goed mogelijk van dienst zijn.

Personal details

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Education

Period abroad