Stage tuinbouw Amerika

Californië en andere staten 

Op diverse tuinbouwbedrijven, variërend van kleine familiebedrijven tot grote internationaal opererende bedrijven met veel medewerkers zijn mogelijkheden om je stage tijd door te brengen. Geteelde producten zijn onder andere seizoensplanten en bloemen, vaste planten, struiken en bomen, en sommige van de geteelde planten zijn groenten en fruit. 

Op kleine bedrijven zul je op elke plek meewerken, op grote bedrijven is er een scheiding van taken.Veel bedrijven liggen in de nabijheid van stedelijke gebieden.

Elk tuinbouwbedrijf heeft een andere markt (zoals de detailhandel, groothandel), geef daarom goed aan  in welk soort bedrijf je het meest geïnteresseerd bent, zodat je daar je kennis en vaardigheden het best kunt ontwikkelen.

Werkzaamheden : het voorbewerken van de bodem, planten en vermeerdering, bewatering, insecten-en ziektebestrijding, onkruidbestrijding, snoeien, de verkoop en klantenservice, de logistiek.

Let op : De stageduur is meestal 6 tot 12 maanden.Horticulture internship Amerika Agrixperience

 

Inschrijfformulier

Om je in te schrijven voor werk of stage in het buitenland, kun je gebruik maken van onderstaand formulier of stuur ons een e-mail aan info@agrixperience.nl.

Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in. Zo kunnen wij snel contact met je opnemen en je zo goed mogelijk van dienst zijn.

Personal details

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Education

Period abroad