Stage melkveehouderij Amerika

Minnesota, Wisconsin, South-Dakota en andere

Bedrijf en werkzaamheden.

Op verschillende melkvee bedrijven in Amerika is er de mogelijkheid, mooie praktische ervaring op te doen. Afhankelijk van jouw wensen, wordt een bedrijf gekozen die bij jou past. De bedrijven verschillen in grootte, variërend van 100 tot 1000 stuks melkvee en meer. Afhankelijk van je kennis en ervaring, wordt je ingezet bij alle mogelijke werkzaamheden op het melkveebedrijf:

  • het verzorgen van het jongvee
  • het voorbereiden van het melken, melken van behandelde koeien
  • het voeren van verschillende groepen
  • identificeren en rapporteren zieke koeien
  • helpen de gezondheid van de koeien op peil te houden
  • je gaat werken met automatische voersystemen, verschillende machines en tractoren
  • helpen bij het veldwerk.

Verder maak je kennnis met de fokkerij en voorplantings- en drachtigheidstechnieken. Je kunt leren over veevoeding, door mee te lopen met een deskundige of door excursies op bedrijven in de omgeving. Zo kun je ook andere bedrijven zien, andere melkstallen of gerobotiseerde bedrijven.

Vrije tijd en cultuur.


Je zult ervaren hoe het is om te werken in Amerika. Je vrije tijd kun je gebruiken om meer te zien en te ervaren. De stagebieder geeft je ook de ruimte om deel te nemen aan familie activiteiten en uitjes. Zo doe je veel ervaring op met de Amerikaanse cultuur.

Huisvesting is aanwezig. Je verdient minimaal het Amerikaans minimum loon.

Heb je interesse in een stage of werkervaring in Amerika? Neem dan contact met ons op via info@agrixperience.nl of schrijf je in.

Inschrijfformulier

Om je in te schrijven voor werk of stage in het buitenland, kun je gebruik maken van onderstaand formulier of stuur ons een e-mail aan info@agrixperience.nl.

Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in. Zo kunnen wij snel contact met je opnemen en je zo goed mogelijk van dienst zijn.

Personal details

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Education

Period abroad