Tulpen en bollen teler Amerika

Amerika

Op een prachtig bedrijf, worden jaarrond verse tulpen geteeld. De tulpen groeien op hydrocultuur. Het bedrijf met meerdere locaties over de wereld is in de VS actief sinds 2004. De producten worden geproduceerd in de meest moderne kassen. Het is het enige tulpen bedrijf in de wereld wat volledig geïntegreerd is in de gehele productieketen, van veredeling tot het winkelschap. Ze leveren de meeste soorten verse tulpen in de hele VS binnen 24 uur. Het bedrijf levert zowel via internet, de supermarkten als de groothandel.

Je kunt op dit mooie familie bedrijf veel leren. Er is zelfstandige huisvesting beschikbaar. Als je in het bezit bent van een rijbewijs en minimaal 3 maanden kunt komen, nodigen we je graag uit te reageren op deze stageplaats.

Inschrijfformulier

Om je in te schrijven voor werk of stage in het buitenland, kun je gebruik maken van onderstaand formulier of stuur ons een e-mail aan info@agrixperience.nl.

Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in. Zo kunnen wij snel contact met je opnemen en je zo goed mogelijk van dienst zijn.

Personal details

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB

Education

Period abroad