Tweets

  • Raise your words, not voice. It is rain that grows flowers, not thunder. - Rumi ,
  • Did you make someone smile today? You've still got time. - Melissa Stewart ,
  • After climbing a great hill, one only finds that there are many more hills to climb. - Nelson Mandela ,
  • I have found that if you love life, life will love you back. - Arthur Rubinstein ,
  • Imagination is more important than knowledge. - Albert Einstein ,

Recruitment

Werkgever

Als werkgever of stagebieder wilt u graag gemotiveerde stagiaires, die bereid zijn te leren en zich open op te stellen, een stageplaats aanbieden. U weet hoe belangrijk het is om goede praktijkervaring op te doen en ondersteunt ze graag.

Uiteindelijk heeft een stagiair die een interessante stageperiode bij u gehad heeft, een positieve uitstraling op uw bedrijf. Zij zijn uw ambassadeurs. Wij bemiddelen uw stage of werkplek in het buitenland in de tuinbouw, veehouderij en akkerbouw, dus de gehele agrisector, inclusief de agribusiness.

Kandidaat

Als jij een agrarische opleiding doet of je diploma op net behaald hebt, kun je bij ons terecht voor stage of werk in het buitenland. De juiste bemiddeling naar de baan die jij zoekt, kan belangrijk zijn voor je verdere loopbaan. Meldt je daarom aan.

Matchen

Wij matchen de beschikbare curriculum vitae met uw vacature. Als de gegevens overeenkomen, nemen wij contact op met de kandidaat.

Voorstel

Als de vacature en het bedrijf de kandidaat aanspreken, sturen wij u het cv van de kandidaat toe. Past het profiel van het cv bij de gezochte kandidaat, dan gaan we beiden aan elkaar voorstellen.